Lediga tjänster

Är du intresserad av att jobba med några av Europas stora och spännande bilmärken? Vill du vara med och fortsätta att utveckla dem på den svenska marknaden? Då är du välkommen att söka våra lediga tjänster.

Network/Product Manager

Till K.W. Bruun söker vi nu en Network/Product Manager och vi letar efter dig som har ett starkt eget driv, mycket energi och stort affärsmässigt agerande. Du kommer ha både det kommerisella- och produktansvaret för ett av våra varumärken som förväntas att snabbt växa på marknaden. I takt med att volymerna ökar, kommer också vår organisation att växa. Vår affärsmodell bygger på att vi arbetar flexibelt, snabbt och agilt, vilket speglas i allt vi gör. Vill du arbeta på ett företag som följer marknadens tempo och kan bidra till att vi ständigt ligger i framkant kommer du att trivas hos oss på K.W. Bruun.

Dina framtida arbetsuppgifter:

Säkerställa att respektive återförsäljare når sina försäljningsmål, genom att ta fram årsmål och handlingsplaner för respektive återförsäljare. Vidare, ha en tätt dialog med återförsäljarna och följa upp KPI:er samt supportera återförsäljarna genom att se till så att de har rätt modell program och rätt antal  bil hemma.
Säkerställa också så att respektive återförsäljare uppfyller ID kraven tillsammans med avdelningen Network Dealer Development.

Du är också produktspecialisten och skall alltid kunna delge information till interna avdelningar och återförsäljare. Du skall ta fram kampanjförslag och implementera dessa.

Bibehålla en god kommunikation mot fabriken, genom att utveckla modell programmet och kontinuerligt optimera prissättning och lönsamhet samt vara uppdaterad på produktförändringar. Löpande ta fram positionering och göra konkurrentanalyser.

Krav och kvalifikationer:

 • Analytisk, kreativ och strukturerad med gott sinne för  det kommersiella
 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, samt en god förmåga att uttrycka sig väl i tal, skrift och översättningar
 • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office
 • Driven och ansvarstagande med positiv och ödmjuk attityd och stor social förmåga
 • Nyfikenhet och intresse av att lära och att uppgifter blir genomförda
 • Tjänsten omfattar resor till våra återförsäljare

Personliga egenskaper:

 • Bra kommunikatör som kan bygga kontaktnätverk och motivera andra
 • Kan planera ditt eget arbete och arbeta med prioriteringar
 • Kommersiellt driven och samtidigt god administrativ förmåga
 • Flexibel
 • Tar egna initiativ

Erfarenhet från branschen och/eller från motsvarande befattning är ett krav. Du drivs av att prestera och skapa kommersiell framgång.

Förmåga att skapa förtroende och respekt hos våra återförsäljare, samt god förmåga att implementera vår affärsmodell och beslut.

Vi erbjuder:
På K.W. Bruun kommer du till en arbetsplats som har en genuin affärs- och säljkultur, teamandan är stark och tillsammans driver vi verksamheten framåt.

Anställningen sker i vårt svenska företag K.W. Bruun på Hyllie Boulevard 17, 215 32 Malmö, där du kommer att arbeta i en öppen och modern kontorsmiljö. Du blir en del av en mycket dynamisk och framgångsrik verksamhet, präglad av framgång, ambition och en stark kultur där det finns en kort väg från tanke till handling.

Vi går igenom ansökningarna löpande, så tveka inte att söka tjänsten redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan!

ANSÖK